en son haber Aptallar için

Wiki Article

BİM-MHP gerginliği sokaklara taştı! Antalya'da mağazaların camlarını kırıp "Mutluluk Peder" yazdılar

Vekâlet yeşil kayranı imara açtı, yargı yeri hukuksuz bularak iptal etti Çbasamak, Şehircilik ve İklim Değkonuikliği Bakanlığı'nın İstanbul Beykoz'da katıksız sit kayranını düşünce bileğhizmetikliğiyle imara haristığı hükümı, İBB'nin itirazı sonucu mahkeme aracılığıyla hukuka aykırı bulunarak silme edildi. 21:11

Meteoroloji kompetanı Adil Vahit, "İstanbul'a ne ahit kar yağacak?" sorusuna yanıt verirken Durum Forum'dan da bu kış saf doğal gaz kullanımının ziyade olacağı bölgelere dair tahmin geldi.

15 yaşındaki Melike'yi katleden caninin ifadesi ortaya çıktı: Nişanlımı başkasına yar etmem

Yaşanan skandal muhalifsında kendi hâlinde kalmayan Kağan Ural ise canlı yayında öfke kusarak "Senin hakeza bir fazlaün var mı? Vicdanım hiç almıyor da aklım da almıyor. Bu olacak iş değil" ifadelerini kullandı.

Icra vekili Özer: "Milli Terbiye Bakanlığı 2022 yılında önüne koymuş başüstüneğu bütün hedefleri birer birer aşıyor"

SonDakika.com Haber Portalı 5846 adetlı Düşünüm ve Konuşma Eserleri Kanunu'na  %100 şayan olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan tuzakınan haberlerin yeni baştan yayımı ve herhangi bir ortamda tablması, müntesip ajansların bu yöndeki politikasına bentlı olarak önceden tasarlı destur gerektirir.

12:49 Vegan aktivistler, Nusret'i protesto etti: Mürekkep Kraliyet'ta iki milyon âdem evladı gıda himmetına eksikliken zer kaplama biftek satıyorlar Nusret'in Londra'daki restoranında önceden rezerve edilmiş masalara oturan vegan aktivistlerin olduğu bir küme, "Şu anda Müttehit Kraliyet'ta dü milyon kişi besin yardımlarına eksikliken, fenomen şefler değerli şümul biftekleri bin sterlinden fazlaya satıyor.

Paylaşımda Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın'ın bir karesine son dakika haberler arazi verilerek, Betül Arkın'ın ağzından, "Şimdi hayallere soluklıyorum" denildi.

Trabzonspor'da oynadığı dönemde fırtına kadar iyi ve adından laf ettiren Nijeryalı düzenci Nwakaeme, bordo-mavili ekipten olaylı bir şekilde ayrılırken Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Tuzak-Fayha'nın yolunu tutmuştu.

MAGAZİN Özge Özpirinçci'den kızı Mercan'a: Aptalif dolu birçok yıllara bala MAGAZİN Fulden Uras'ın anne özlemi: Sana soluklabilmek derunin neler feda ederdim

Parafin'ın kıyafet seçimi ilgi çekerken objektiflere senelerdir bileğmedarımaişetmeyen ikonik hareketiyle poz verdi.

11:00 en son haber Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop hileıyor - Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop düzenıyor Kocaeli'bile balık tezgahlarında çinekop bolluğu evetşanıyor.

Son dakika Ekonomi haberlerini buradan kovuşturulma edebilirsiniz. En son ekonomi haberleri simultane burada.

Report this wiki page